Det er altid en fantastisk følelse, når en person giver tilbagemelding fordi en behandling har ændret noget som har generet, eller når en behandling afsluttes med en glad og lettet konstatering af at der er opnået bedre trivsel, uanset om det er en smerte, noget følelsesmæssigt eller noget helt andet.

Her er lidt historier fra tidligere behandlinger.

Touch For Health

Ikke mere ondt i skulderen.

Kvinde som i flere år har haft smerter i skulderen, får lavet afbalancering af reaktive muskler, vurderer herefter at smerten er forsvundet. Smerten er ikke kommet igen flere måneder efter.

Reaktive muskler betyder at en enkelt muskel kommer på "overarbejde" i mens de øvrige muskler bliver lidt "dovne" og ikke laver helt så meget. Ved at afbalancere energien i den overaktive muskel og samspillet mellem musklerne kan "samarbejdet" forbedres, så den alt for aktive muskel ikke bliver overanstrengt.

Kinergetics

Kroppen vidste det!

Et eksempel på hvor "kloge" vores kroppe er, de husker alt! Under en afbalancering dukker følelsen "bedrøvet" op. Jeg tester hvornår denne stress er opstået. Jeg spørger om kvinden kan huske noget  der havde gjort hende bedrøvet dengang, men hun kan ikke komme i tanke om hvad der skete i den alder. Hendes krop kunne dog huske noget, for den viste masser af respons. En rigtig god ting ved kinergetics er, at vi kan arbejde med det som vi ikke er bevidste om, men stadig giver blokeringer i kroppen. Jeg gjorde afbalanceringen færdig uden at vi vidste præcis hvad det var for en stress vi arbejdede med at fjerne. Da vi var færdige, snakkede vi om hvilket årstal det var, og så var der ikke længere tvivl om årsagen, - det var det år hendes datter blev dræbt i en trafikulykke.

Et godt eksempel på, at vores underbevidsthed altid er aktiv og påvirker os, selvom vi ikke er bevidste om det.

 

Healing

Katten ville også.....

Fjernhealing: Vi havde aftalt fjernhealing, og da jeg havde healet i ca. 10min. kunne jeg pludselig mærke at kvindens kat var i mellem mine hænder. Jeg mærkede tydeligt at den også bad om healing. Jeg healede videre i bevidstheden om at det både var kvinden og katten der skulle modtage healing. Da healingen var slut talte vi kun kort om at vi havde afsluttet (det var ikke den første fjernhealing hun havde modtaget) og jeg fik aldrig nævnt katten. Jeg taler med kvinden ugen efter, og hun fortæller at mens hun modtog healing, var katten kommet og havde lagt sit hoved på hendes ben. Kort efter var den begyndt at spinde.