Energiarbejde kan virke som det rene Hokus-pokus, men der er faktisk ikke noget mærkeligt ved det. det er bare svært at forstå ud fra vores traditionelle opfattelse af livet og set ud fra et tredimensionelt verdenssyn. Det er min oplevelse at energiarbejdet skal forstås i en helt anden dimension.

Da jeg var barn var tanken om universets størrelse ret skræmmende. Skræmmende fordi det ikke var til at fatte, at universet var uendeligt - for det kan det jo ikke være. Men det kan jo heller ikke stoppe, for hvad er der så på den anden side? Det eneste jeg kunne gøre for at få ro i tankerne var at lade være med at tænke på det. Så det holdt jeg op med.

I dag er jeg overbevist om, at det skal forstås i en dimension, der ligger udenfor min forståelses rækkevidde, men som jeg i små bidder får glimt af. Og det er i denne dimension energiarbejdet kan forstås fuldt ud. Min opgave er at være bindeled i mellem denne dimension og det der foregår her i vores liv. 

En lille 5 minutters tegnefilm med Dr. Quantum illustrerer dette så fint, du kan se den her: Dr. Quantum i Flatland.

Jeg har lært teknikker og fået erfaringer der gør, at jeg i fuld tillid kan hente informationer udenfor mig selv, uden at behøve at forstå eller forklare hvordan og hvorfor det fungerer. At jeg kan koble min energi op med en anden person eller et dyrs energi, selvom vi befinder os langt fra hinanden, også i et andet land. Og påvirke den anden person eller dyret med healing. 

Det har intet med særlige evner eller at være "klog kone" eller "troldmand" at gøre, jeg er et helt almindeligt menneske med de muligheder og begrænsninger det indebærer. Min eneste "særlige evne" er, at jeg er meget sensitiv og særligt i forhold til energi. Derfor er det lidt mere naturligt for mig at arbejde med det, end for mindre sensitive. Men alle kan gøre det - du kan også, hvis du vil. Men det kræver selvfølgelig en indsats, lidt som at lære at spille musik. Man har brug for et instrument, som er stemt, de rigtige noder - og en masse øvelse.